Tárgy: 1956-os forradalom és szabadságharc emlékművének átadása

A Szent Borbála szobor Tatabánya Alapítvány Kuratórium határozata szerint a felállított emlékművet ajándékozás formájában felajánlja a városnak…

Tisztelt Közgyűlés!

A Szent Borbála szobor Tatabánya Alapítvány Kuratórium határozata szerint a felállított emlékművet ajándékozás formájában felajánlja a városnak, kérve azt, hogy a közgyűlés gondoskodjon annak fenntartásáról és az 56-os ünnepségek megtartásáról.

Fentiek alapján készek vagyunk az átadásról szóló ajándékozási szerződést bármilyen időpontban aláírni.

Tatabánya, 2004. november 15.

Jó szerencsét!

Dr. Petrássy Miklós

Önkormányzati képviselő

HATÁROZATI JAVASLAT

1. Tatabánya Megyei Jogú Város Közgyűlése ajándékozás formájában elfogadja a Szent Borbála Szobor Tatabányán Alapítvány felajánlását és az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékművét tulajdonba kívánja venni.

2. Felhatalmazza Bencsik János polgármester urat, hogy az ajándékozási szerződést Jogi és Etikai Bizottság jóváhagyása után azt aláírja.

Határidő: 2004. December 31.

Felelős: Dr. Partali László bizottsági elnök

Dr. Petrássy Miklós önkormányzati képviselő

Bencsik János polgármester

A technológiai kihívásoknak megfelelően kifejlesztettük legújabb megoldásunkat! Ismerje meg Ön is….A technológiai kihívásoknak megfelelően kifejlesztettük legújabb megoldásunkat! Ismerje meg Ön is….A technológiai kihívásoknak megfelelően kifejlesztettük legújabb megoldásunkat! Ismerje meg Ön is….A technológiai kihívásoknak megfelelően kifejlesztettük legújabb megoldásunkat! Ismerje meg Ön is….